HEM    TJÄNSTER    VÅRA VÄRDERINGAR    VÅRA KUNDER    OM AROMA    KONTAKT    FÖRETAGSKUNDER
Du befinner dig här: startsida > våra kunder

Våra kunder

Alla våra kunder är unika. Det som förenar är en önskan till förändring av boendemiljön. Det kan röra sig om alltifrån väldigt små till väldigt stora förändringar. Vi har lösningar för alla. Här nedan kan du läsa mer om några av de saker Aroma Design kan göra för dig. Vad kan vi hjälpa dig med?

En egen inredningscoach
Du brinner för inredning och design, och vill nu äntligen unna dig lyxen att bolla dina tankar och idéer med en professionell kompetens som kan bidra med nya perspektiv och öka ditt kunnande ännu mer. Du vill ha en intresserad part som lyssnar på dina designplaner, på vad du vill skapa och som hjälper dig att förverkliga det du vill uppnå. Vi på Aroma Design coachar dig till rätt beslut med hjälp av vår pedagogiska processmetod, som tar fasta på din personlighet och hjälper dig nå dina mål.

Konkreta inredningsförslag
Du vill få konkreta och handfasta förslag på hur du ska göra för att nå snabba resultat. Du har kanske en gnagande känsla av behovet av förnyelse, men vet inte riktigt var du ska börja och vad du ska förändra för att nå ett så bra resultat som möjligt. Vi hjälper dig att utgå från din befintliga inredning, där vi tittar på vad som kan göras omedelbart och vad som bör förändras på sikt. Ibland kan det åstadkommas mycket bara genom att till exempel flytta möbler mellan olika rum, rensa ut, måla om möbler, byta ut eller färga om textilier eller ett medvetet val av ny konst till väggarna för att skapa skönhet, lugn och harmoni.

En bättre balans mellan ute och inne
Många delar  av ditt hem och trädgård är redan fina men den röda genomtänkta tråden saknas. Du vill ha hjälp med helheten, som till exempel färgsättning, form, kopplingen mellan utemiljö och innemiljö, en välkomnande entré och ett användbart uterum.

Att kombinera gamla klenoder med ny inredning
Har man fått möbler från många olika håll, till exempel genom arv, kan det börja bli riktigt svårt att bibehålla den genomtänkta röda tråden som fanns där från början. Vad ska tas bort? Vad ska behållas? Hur kombinerar man på ett elegant sätt gammalt och nytt så det känns naturligt och harmoniskt? Vi hjälper dig att ha kvar dina kära släktklenoder och de minnessaker du samlat på dig.

Flytten som aldrig blev färdig
När man först flyttar in i sitt nya hem har man ofta högt ställda mål om hur man vill ha det. När vardagen sedan infinner sig är det tyvärr inte alltid så att man orkar, hinner eller har råd att förverkliga de goda idéerna. Det är också lätt hänt att man med tiden blir hemmablind, och inte längre ser det som kan göras eller behöver åtgärdas. Vi hjälper dig att se och utveckla ditt drömboende!

En ny fas i livet
Du har tagit steget in i en ny fas i livet, där det gäller att kunna tänka nytt och konstruktivt. Ibland kan man känna att man fastnat i sina gamla tankar på hur man tidigare använt sin boendemiljö, och har kanske svårt att själv se vilka möjligheter som faktiskt finns här och nu. Då kan man behöva hjälp av ett par nya och kunniga ögon för att få ett harmoniskt hem, såväl ute som inne. Aroma Design hjälper dig att skapa ett hem som är i samklang med dig själv.


Varmt välkommen att kontakta Aroma Design för en vidare dialog kring hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.
Vi hjälper dig med
Sköna rum Ute & Inne
Heminredning
Homestyling
Maximera försäljningspriset
Events

Aroma Consulting - Affärsutveckling & Design  |  0708 - 341 491  |  kontakt@aromadesign.se
© Aroma Consulting of Sweden - Business Development & Design. All rights reserved. Alla rättigheter förbehålls.