HEM    TJÄNSTER    VÅRA VÄRDERINGAR    VÅRA KUNDER    OM AROMA    KONTAKT    FÖRETAGSKUNDER
Du befinner dig här: startsida > tjänster > sköna rum ute & inne

Sköna rum Ute & Inne

Att husets in- och utsida och trädgården runt om är i harmoni med varandra, och förstärker varandra, är mycket viktigt för den positiva helhetsupplevelsen av din boendemiljö. Både för dig, din familj och dina gäster. Dels från insidan, med ljusinsläpp och vackra vyer ut under alla årets växlingar. Dels från utsidan, med trädgården som en förlängning av inomhusmiljön på väg ut och en välkomnande introduktion på väg in.

Ute och inne i samspel med varandra
Kommer södersidans solljus in? Är sittmiljön anpassad efter att man vill kunna lapa sol en stund i februari, så man kan njuta av solljus så lång tid av året som möjligt? Har du inneväxter som ger dig en välgörande upplevelse av vacker och frodig grönska, även när trädgården vilar under vintern? Är färgsättningen av husets fasad och trädgårdens färgspråk och form i harmoni med varandra? Finns det en röd tråd och en genomtänkt helhetskänsla? Vi hjälper dig att skapa harmoniska ute- och innemiljöer, som fungerar tillsammans och utgår från dig som person, dina behov och önskemål.

Ute
Utomhus tittar vi bland annat på frågeställningar som vad är höjdpunkten i din trädgård? Hur kan man lyfta fram det ännu mer? Vi ber dig att fundera på hur du vill använda din trädgård. Hur mycket tid finns det till skötsel? Kan du öka användningen av trädgården, med till exempel fler gröna uterum eller uteplatser? Är den rofylld och insynsskyddad?

Att trädgården är insynsskyddad under den varma årstiden gör den så mycket mer användarvänlig. Det skapar en rogivande känsla av att man kan vara lika privat som inomhus. Vi visar dig vad som kan göras direkt, och hur förändringar kan ske i etapper. Ibland går det att åstadkomma mycket med små medel, medan andra förändringar kräver större ingrepp för att nå målet.

Inne
Vi arbetar utifrån att se potentialen i din befintliga inredning, om det inte är ett uttryckligt önskemål att du vill förändra allt och börja om från början. Vi utgår ifrån att du har skaffat många saker som du tycker är vackra och gärna vill fortsätta ha omkring dig. Att arrangera dem annorlunda och i ett annat sammanhang kan vara nyckeln till ökad harmoni, om det idag skulle kännas spretigt och oroligt. Fokus är på form, utseende, inbjudande känsla, helhet och användningsområde.

Vi visar dig hur du kan förändra i etapper, med fokus på det viktigaste först. Ibland kan mycket åstadkommas genom att till exempel flytta möbler mellan olika rum, rensa ut, måla om möbler, byta ut eller färga om textilier eller ett medvetet val av ny konst för att skapa skönhet, lugn och harmoni.


Varmt välkommen att kontakta Aroma 
Design för en vidare dialog kring hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.
Vi hjälper dig med
Sköna rum Ute & Inne
Heminredning
Homestyling
Maximera försäljningspriset
Events

Aroma Consulting - Affärsutveckling & Design  |  0708 - 341 491  |  kontakt@aromadesign.se
© Aroma Consulting of Sweden - Business Development & Design. All rights reserved. Alla rättigheter förbehålls.