HEM    TJÄNSTER    VÅRA VÄRDERINGAR    VÅRA KUNDER    OM AROMA    KONTAKT    FÖRETAGSKUNDER
Du befinner dig här: startsida > tjänster > homestyling

Homestyling

När du vill sälja din bostad vill du göra det till bästa pris och antagligen så snabbt som möjligt. Båda dessa faktorer kan du påverka genom att göra en så kallad homestyling, eller homestaging, av din bostad. Många mäklare kan visa på att en bostad som förberetts på detta sätt inför försäljningen säljs snabbare, och ofta till ett högre pris. En prisskillnad runt 5-15 % är ett intervall som ofta nämns. Värt att notera är att kostnaden för en stylist dessutom är en helt avdragsgill försäljningskostnad.

Man har med andra ord mycket att vinna på att anlita en proffsstylist. Det handlar om att de blivande köparna ska få uppleva din bostad från dess allra bästa sida och kunna se sig själva bo där. Har man bott på en plats länge blir man ofta hemmablind och här gör ett nytt vant designöga snabbt en insats. Det är dessutom inte alltid samma sak att skapa ett trivsamt hem som att få till den ideala foto- och visningsmiljön. Här kommer vår kunskap in. Vi tittar på ditt hem utifrån andra mål än de du antagligen inredde det för. Aroma Design arbetar både med rum ute och inne, så att du kan få en styling utifrån helheten.

Vi utgår alltid ifrån de möbler du har redan, tar bort personliga saker, möblerar om, skapar rymd och grupperar. Det är som att måla en tavla. De flesta av våra kunder som bor i Skåne och ska sälja sin bostad önskar något av följande tre alternativ. Vad passar dig?

Fotokonsultation

Du vill ha muntliga råd för vad som behöver göras inför en fotografering och visning. Här går vi på plats tillsammans igenom hela bostaden och ger dig råd för bästa resultat. Ofta behövs en till två timmar, beroende på bostadens storlek. Råd för bästa resultat: anteckna flitigt alla råd.

Kombination styling & fotokonsultation
Du önskar både råd och handgriplig hjälp inför fotografering och visning. I de viktigaste rummen arbetar stylisten handgripligen med att få till miljön och för de andra rummen så ger vi muntliga råd som du utför själv. På tre timmar kommer vi långt. Råd för bästa resultat:  Tänka över vad du har för extra textiler, kuddar, mattor, handdukar, tavlor och inredningsdetaljer i dina förråd. Det kan komma till stor nytta.

Styling i fler steg
Du vill göra allt för att maximera försäljningsvärdet. Ofta träffas vi på plats ett halvår innan försäljning. Hela bostaden gås igenom och du får råd i prioriteringsordning vad som bör åtgärdas både ute och inne, samt om något bör köpas in. Sedan har vi en löpande kontakt under resans gång, ofta via e-mail och telefon när du så önskar. Några dagar innan fotografering är designern med på plats och hjälper dig handgripligen att göra själva stylingen klar. Råd för bästa resultat: Fundera på vad du har för budget och tid för den totala insatsen, så att du får bästa råd för just din bostad.

Varmt välkommen att kontakta oss och berätta vilket alternativ som skulle passa dig, var du bor och när du skulle vilja att Aroma Design hjälper dig, så återkommer vi med en offert. Bor du inte i Skåne och önskar vår hjälp erbjuder vi mailkonsultation och du får instruktioner kring vilket fotounderlag som behövs från dig.

Vi hjälper dig med
Sköna rum Ute & Inne
Heminredning
Homestyling
Maximera försäljningspriset
Events

Aroma Consulting - Affärsutveckling & Design  |  0708 - 341 491  |  kontakt@aromadesign.se
© Aroma Consulting of Sweden - Business Development & Design. All rights reserved. Alla rättigheter förbehålls.