HEM    TJÄNSTER    VÅRA VÄRDERINGAR    VÅRA KUNDER    OM AROMA    KONTAKT    FÖRETAGSKUNDER
Du befinner dig här: startsida > tjänster > heminredning

Heminredning

Att ha ett genomtänkt och vackert personligt hem som andas lugn, stil och harmoni, det är vad många drömmer om. De som lyckas skapa det, vet att man mår så mycket bättre i denna miljö och kan ladda batterierna till det man vill satsa på i livet. Det är sant att ditt hem är din borg och ska vara platsen för återhämtning. Hur upplever du det? Trivs du i ditt hem? Känner du att du kan ladda dina batterier på bästa sätt? Har du funderat på om designen av dina rum ger eller tar energi? Ger inredningen dig en känsla av lugn, där du kan koppla av och komma till ro? Har du en miljö där du kan samla kraft och njuta? Inspirerar den dig till det du vill uppnå?

Vi vill vara ditt bollplank och en intresserad part som lyssnar på dina designplaner, på vad du vill skapa och som hjälper dig att förverkliga det du vill uppnå. Vi på Aroma Design coachar dig till rätt beslut med hjälp av vår pedagogiska processmetod, som tar fasta på din personlighet och hjälper dig att nå dina designmål.

Ditt eget unika hem
Vill du bli inspirerad till att laga mer mat från grunden, då satsar vi på att göra köket mer praktiskt och vackert. Är det din konstnärliga sida som behöver näring, då skapar vi tillsammans en kreativ miljö där du med lätthet kan utöva ditt skapande. Behöver du förbättra din sömnkvalité, då hjälper vi dig med färgsättning och inredning till ett rogivande sovrum. Eller är det ett hemmaspa som hägrar, för regniga höstdagar och kalla vinterkvällar?

Det bästa resultatet
De bästa resultaten uppnås där man tar ett helhetsgrepp och tittar på både helheten och delarna i en och samma process. Då vi tillsammans hittat den målbild som du vill skapa, görs en plan för hur vi går tillväga. Processen drivs framåt med återkommande möten och samtal, under den tid du själv önskar, för att nå det bestämda slutmålet. Ofta kan ett designförslag utformas i flera steg, där man kan känna sig för både arbetsmässigt och ekonomiskt för varje steg som tas.


Varmt välkommen att kontakta Aroma 
Design för en vidare dialog kring hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.
Vi hjälper dig med
Sköna rum Ute & Inne
Heminredning
Homestyling
Maximera försäljningspriset
Events

Aroma Consulting - Affärsutveckling & Design  |  0708 - 341 491  |  kontakt@aromadesign.se
© Aroma Consulting of Sweden - Business Development & Design. All rights reserved. Alla rättigheter förbehålls.