HEM    TJÄNSTER    VÅRA VÄRDERINGAR    VÅRA KUNDER    OM AROMA    KONTAKT    FÖRETAGSKUNDER
Du befinner dig här: startsida > tjänster > events

Events

Unna dig att inreda och göra ditt hem extra vackert inför årets fest, högtid, bröllopsdag eller inflyttningsfest, för att nämna bara några exempel på händelser som vi gärna firar och vill minnas med glädje under lång tid efteråt. Vi vill erbjuda dig våra eventtjänster, för att ditt hem ska kunna visa sig från sin allra bästa sida vid dessa viktiga och efterlängtade tillställningar.

Glada minnen att tänka tillbaka på
När ditt hem ska ta emot många gäster är det mycket som ska göras så att hemmet blir tipp topp och alla gästerna får plats och känner sig välkomna och trivs. Vi hjälper gärna till med uppslag till planering, inbjudningskort och meny eller hjälp på plats med att skapa en vacker och konstnärlig dukning. Att planeringen blir gjord i god tid gör att du, och dina nära och kära, kan med lugn se fram emot den stora dagen och njuta under själva festen, i trygg förvissning om att allt har blivit väl organiserat. Det viktigaste av allt är att det blir en lyckad, glad och minnesvärd tillställning, som alla kan tänka tillbaka på med värme och glädje.

Bröllop
Bröllopet och den efterföljande bröllopsfesten är för de allra flesta av oss den mest betydelsefulla händelsen av dem alla. Få händelser i livet väcker så stor förväntan och glädje, både hos gäster och hos det blivande brudparet, som ett bröllop och kalaset efteråt. Står du inför att arrangera ett bröllop kan du tryggt vända dig till oss. Vi guidar dig genom hela beslutsprocessen till ett så vackert och minnesvärt bröllop som möjligt.

Det skapar glädje att arbeta med att förverkliga sina planer, så varför inte ta tag i dina funderingar i god tid före årets fest och högtid? Vi hjälper dig att förverkliga dem.


Varmt välkommen att kontakta Aroma Design för en vidare dialog kring hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.
Vi hjälper dig med
Sköna rum Ute & Inne
Heminredning
Homestyling
Maximera försäljningspriset
Events

Aroma Consulting - Affärsutveckling & Design  |  0708 - 341 491  |  kontakt@aromadesign.se
© Aroma Consulting of Sweden - Business Development & Design. All rights reserved. Alla rättigheter förbehålls.